PISMA OBJAVLJUJEMO U SKRAĆENOM OBLIKU:

 • S velikom radošću zahvaljujem vam na primljenom daru (CD). Vjerujem da je emisija u “Dolini blagoslova” nastala poticajem i djelovanjem Duha Svetoga jer ima veliku moć obraćenja duše. Novim spoznajama osjećam duboko duhovno prosvjetljenje i rast u vjeri. Iz svega što činite očituje se vaša ljubav prema dobrom Bogu i bližnjemu. (Jadranka)
 • Želim vam zahvaliti na CD-u i knjižici. Vaše mi emisije puno znače i na blagoslov su mi. One su mi pomogle da prebrodim neke od teških trenutaka neizvjesnosti i da pronađem mir u sebi. Često su mi glavni motivator da započnem dan molitvom. Na neki su me način zbližile s Bogom, od kojeg sam se zbog životnih razočaranja i pomanjkanja vremena sve više udaljavala. Ponekad mi se činio prestrog i dalek. Slušajući vaše emisije, on mi je postao bliži a Biblija puno toplijom i pristupačnijom knjigom. Vaše emisije su mi odmor za dušu, moja oaza mira… (Magdalena)
 • Zahvaljujem na darovanoj knjižici. Svako jutro na Gradskom radiju slušam vašu emisiju. Vaše emisije, misli koje čitate, su meni pravi Božji dar. Kao što mnogi ljudi ujutro ne mogu početi dan bez kave, tako je za mene vaša emisija. Sa zadovoljstvom mogu reći da sam ovisna o njoj. Dobijem neku unutrašnju snagu i sve dužnosti uspijem napraviti kvalitetno, bez stresa… (Zlata)
 • Gledam u Isusa i zahvaljujem za svoje biće, tijelo, osjećaje i razum. Zahvaljujem za volju, za srce i duh. Svako me jutro moj duh nadahnjuje činiti nešto novo, možda već rečeno, nešto što već znam. Moje su uši širom otvorene, oče zaklopljene jer se tek budim a vi polako ulazite u moj dom (Gradski radio, oko 6.30). Otvaram srce i pokušavam upiti sve – baš sve. Ponekad pomislim da sve već znam. Ipak to treba živjeti. Živjeti svaku riječ Božju… (Monika)
 • Molim da mojoj teško bolesnoj sestrični dostavite knjižicu “U Dolini blagoslova”. Ja sam je ovih dana primila i jako mi se dojmila. Marija će biti presretna, jer ne može nikuda iz kuće – 75 joj je godina. (Elizabeta)

  Vjerna sam slušateljica Doline blagoslova na radio Vukovaru. I nemam nikakve zamjerke, samo riječi hvale. Vaše me riječi toliko umire, tih 20-30 minuta, da sam se odlučila napisati ovih par riječi i željela bih besplatnu knjižicu s CD-om naručiti. (Verica)

  Nalazimo se u udomiteljskoj obitelji. nas je ovdje četvero i redovito slušamo vašu emisiju na radio Vukovaru. Poslije večere poslušamo vašu i našu emisiju prije naše zajedničke molitve. (Zorislav)

  Riječi, koje sam čula na radiju, su vječne i jako potrebne u ovo vrijeme. (Anica)

  Od srca vam hvala što ste mi poslali  knjižicu i CD lijepih misli i izreka. Pohvaljujem vaše emisije, koje imaju umirujuću boju glasa. Predivno je slušati riječi Božje, koje dopiru svakodnevno. (Gordana)

  Puno vam se zahvaljujem za Biblijski mozaik i CD, koji sam slušala i to kroz suze, kao što to često biva u mojim molitvama i zahvalama, a i skoro svaki put dok slušam vašu prelijepu emisiju. Jako lijepo i vrijedno. (Ružica)

  Primila sam vaš dar – knjižicu i CD. Od srca vam želim zahvaliti, jer je to poseban dar u kojem odiše blagoslov Duha Svetoga. Slušajući vašu emisiju Božja ljubav se očituje iz trena u tren sve jače. (Biserka)

  Primila sam po treći puta od vas – vaš lijepi dar. Jedna je bila za mene a druge sam poklonila prijateljici za imendan. Magdalena je bila oduševljena i rekla je da ovako nešto nitko joj  nije do sada poklonio. Zahvaljujem se svima vama – i to od Boga i srca moga. Jedva čekam ujutro da na Radio Đakovu pročitate molitvicu i onda izlazim van. Meni se osobno sviđa vaš glas, mio, blag… (Bara)

  Prije nekoliko dana dobili smo vaš dar, pa vam se na ovaj način zahvaljujemo. Radijske emisije slušamo na Radio Županji i jako nam se dopadaju. (Pejo i Mara)

  Od srca vam zahvaljujem  na vašoj knjižici- na riječima ohrabrenja. Kako god mislili i razmišljali, križ koji nam je poslan moramo do kraja iznijeti. Od srca vam hvala što ste me uključili u vaše molitve, a i ja vas pratim u molitvama. (Marija)

  Pišem vam na kraju ovog divnog i veličanstvenog dana. A i s puno razloga za radost, koju želim – Gospodine – podijeliti s mojim milim i dragim prijateljima, koje si mi ti darovao. Da, Gospodine, oni su mi otvorili put, k toj neizrecivoj radosti, kada mi je bilo najteže. Otvarali su i družili se s Tvojom Riječi – koja mi je u svemu nalazila sve ono što je dobro za mene. Put kojim sam hodila  bio je blagoslovljen u “Dolini blagoslova”. (Blaženka)