KONTAKT


View Larger Map

DOLINA BLAGOSLOVA
urednistvo@dolina-blagoslova.com
Kristova crkva – Vukovar
(Kutak Doline Blagoslova)
Teslina 4
32000 Vukovar

Vlado Pšenko
mob. 091 253 43 04
email: vpsenko@gmail.com

Crkva Božja u RH
Crkvena općina Vukovar
204. vukovarske brigade 74
32000 Vukovar
tel. (032) 580 087
Matej Lazar Kovacevic, pastor
matej.lazar.kovacevic@vu.t-com.hr

Ekumenske pjesničke i glazbene susrete „Dolina blagoslova“, organizirali su CRKVA BOŽJA (glavni nositelj programa)  i KRISTOVA CRKVA (idejni začetnik) od 2010. do 2017.

Zahvaljujemo pojedincima različitih vjeroispovijesti, crkvama, kršćanskim zajednicama i udrugama koje nas podržavaju u ekumenskim nastojanjima te s nama rade na zajedništvu kršćana i svih ljudi dobre volje.

IMPRESSUM

Logo design: Don Axsom

Autori fotografija korištenih na ovoj stranici su Marko Balaži, Zoran Cikovac, Dragan Olđe i drugi. Ovim putem zahvaljujemo se autorima.

2 misli o “KONTAKT

  1. Danonoćno,hvaljen i blagoslovljen svemoćni Gospod.
    ———-
    Sa Bogom je sve mogućno.Isusu Kristu nije problem učiniti da razvedeni muško ženski bračni parovi bivaju ponovo zajedno.Razvedeni muško ženski bračni parovi mogu ponovo živjeti zajedno(pogotovo oni muško ženski bračni parovi koji su venčani u kršćanskoj zajednici pred Bogom i Kristom,oni ustvari nisu ni razvedeni),ako još uvek razvedeni muško ženski bračni parovi imaju dovoljno ljubavi jedno za drugo,jer sa Bogom je sve mogućno,ne sumnjati,nego vjerovati.Izmedju ostaloga,zbog toga,ponizno umoljavamo velikoga svemoćnoga Gospoda,zbog ljubavi,milosti i dobrote Božje prema svima,neka razvedenim muško ženskim bračnim parovima vrati istinsku misao ljubavi koju su imali jedno za drugo kada su se venčali u kršćanskoj zajednici pred Bogom i Kristom,onima koji su u muško ženskoj bračnoj zajednici da,njihov brak još više učvrsti,verenicima i ostalim muško ženskim parovima nek daruje potrebno ohrabrenje da se odluče na venčanje u kršćanskoj zajednici pred Bogom i Kristom,a samcima nek daruje zadrugu,ponizno molimo velikoga svemoćnoga Gospoda u ime Gospoda našega Isusa Krista i jedinoga Spasitelja.Amen. – One osobe koje se nisu pronašle u ovome napisanome i u ovoj molbi,zbog ljubavi,milosti i dobrote Božje prema svima(ako hted hoće veliki svemoćni danonoćno hvaljeni i blagoslovljeni Gospod),nek uvek prati dobrota Božjega blagoslova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *